Обяви » Каталог с фирми и организации » Амазон пускат Амазон даш бутон за моментални покупки свързан с WiFi

PATEKI.bg преустановява дейността си на 5 Май 2018 г. поради липса на допълнително финансиране.

Молим да ни извините за причиненото неудобство.
 PATEKI.BG
 Каталог с фирми и организации  Каталог с фирми и организации
Потребител: Анонимен | Вход | Регистрация
Добави фирма
»  Фирми по отрасли
»  Всички фирми и организации


Амазон пускат „Амазон даш” – бутон за моментални покупки, свързан с WiFi
01.08.2015 в 11:36

Групата е в партньорство с 18 марки – включително Tide, Glad Bags, Gatorade, Smartwater, Larabar, Clorox, Amazon Elements, Wellness Petfood, Izze, Maxwell House, Olay, Gerber Formula, L'Oreal Youth Code and Gilette. Съответно се предлагат 18 вида бутони, чрез които може да се поръчват продукти на съответната марка.

Новият шопинг бутон ще може да се ползва от членовете на Амазон Премиум в САЩ и ще струва 4.99 $.

Явно Амазон Даш не е бил първопарилска шега. Точно на този ден някои технологични гиганти си позволиха майтапи; като например Самсунг, със своят режещ смартфон, Гугъл със своята свързана с интернет панда и превръщането на IPhone 6 в Smartboy от Хиперкин.

Точно на първи април Амазон представи Амазон Даш, безжичен бутон за поръчки, който се залепва, свързан с WiFi. Той дава възможност на потребителите да поръчат моментално количествата от даден продукт, които са им нужни с едно просто натискане.

Всеки бутон е на цена 4.99 щатски долара

Докато различните технологични компании признаха, че съобщенията им са първоаприлска шега, от Амазон не потвърдиха нищо подобно. Гигантът в онлайн търговията вече съвсем реално предлага тази услуга на американските потребители, които са членове на Амазон Премиум, за което заплащат по 99 долара годишно и получават доставки отвъд Атлантическия океан.

Ключови характериктисти и плюсове на Амазон Даш

• Може да се залепи на хладилника или кухненския плот и няма сложен монтаж.

Може да кажете на Даш какво искате да поръчате. Просто натискате бутончето за гласово разпознаване и говорите в микрофона. Можете да сканирате – Даш разпознава милиони артикули в Amazon Fresh и Amazon.com. Лесно се включва в безжичната мрежа на дома ви с една проста настройка. Устойчивият дизайн му позволява да се впише в натоварени домакинства .

• Предлагат се и лимитирани серии – като например бутон за „Макарони със сирене на Крафт”.

Амазон праща съобщение на телефона ви, така че да можете да отмените поръчка, ако случайно сте натиснали или ако сметнете, че всъщност нямате нужда от 10 кутии макарони със сирене, просто защото ви е било забавно да натискате копчето. Естествено, целта на Амазон е да направят пазаруването възможо най-лесно.

Евентуални недостатъци

Безспорно Амазон Даш е удобен, но ползването само на едно копче за пазаруване не ви позволява да сравнявате цените преди да направите покупка. Може да ви е по-добре да се огледате за различни оферти. Но ако сте лоялен към някоя марка, Даш бутона е за вас.


Превод и адаптация: Деяна Русева
Коментари
Няма добавени коментари
Антиспам код
Обяви | Условия за ползване | Помощ | Партньори | Контакти
© 2011-2018 ПЪТЕКИ.БГ ЕООД. В сайтът се използват графични елементи от Sanscons и Tango icons.
Всички права запазени.
Автомобили
Имоти
Работа
Фирми и организации
Екскурзии и почивки
Хотели
Заведения
Малки обяви